Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

premijer liga bih

Zrinjski produžio ugovor Sefi, Kiš ostaje

tomislav kiš
Foto: HŠK Zrinjski You Tube/Screenshoot

Sefo je avgusta prošle godine pristupio Zrinjskom, ali nije imao minutažu u dosadašnjem dijelu sezone pored puno iskusnijih Gorana Karačića i Marka Marića

HŠK Zrinjski Mostar i 20-godišnji vratar Anis Sefo danas su potpisali produženje saradnje do 2026. godine.

Sefo je avgusta prošle godine pristupio Zrinjskom, ali nije imao minutažu u dosadašnjem dijelu sezone pored puno iskusnijih Gorana Karačića i Marka Marića. U Zrinjski je Sefo stigao iz ekipe Neretve u kojoj je proveo jednu sezonu. Prije toga je kao član omladinskih ekipa, branio za kadete i juniore.

Također, u medijima su se pojavile i glasine kako na kraju sezone iz Zrinjskog odlazi Tomislav Kiš, što su iz Zrinjskog demantirali na svojim službenim društvenim stranicama.

“Iako u pravilu ne želimo reagirati na medijske napise kada su pitanju dolasci i odlasci igrača, HŠK Zrinjski Mostar zbog istinitog informisanja navijača i javnosti želi demantirati danas objavljene neistinite napise o sigurnom odlasku našeg igrača Tomislava Kiša po završetku aktuelne sezone! HŠK Zrinjski ne može i ne želi uticati na medijske pisanja, ali u ovom slučaju ipak smo dužni reagirati iz razloga jer se radi o neistinitoj informaciji koja je objavljena bez bilo kakve ograde i provjere, a samim tim i bez novinarske odgovornosti prema objavljenoj vijesti, zbog čega apeliramo na navijače i javnost da slične objave ne uzimaju kao vjerodostojne”, poručili su iz Zrinjskog.