Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"bio sam mlad"

Zvijezda Bayerna kaje se zbog tetovaže

sane tetovaza (1)

Sane je prošle sezone odbio potpisati novi ugovor sa Cityjem, te otišao u Bayern nakon čega je odlučio ukloniti grb engleskog kluba s tetovaže

Fudbaler Bayerna Leroy Sane priznao je da se kaje zbog tetovaže koju je napravio u periodu dok je igrao za Manchester City.

Njemački fudbaler je 2017. godine tetovirao slavlje gola na utakmici Manchester Cityja i Monaca u Ligi prvaka, kada je klub iz Engleske slavio 5:3.

Nedugo nakon te tetovaže, koju su mu radili četiri dana, City je u revanšu izgubio 1:3 i ispao.

Sane je prošle sezone odbio potpisati novi ugovor sa Cityjem, te otišao u Bayern nakon čega je odlučio ukloniti grb engleskog kluba s tetovaže i preko njega je na dresu tetovirao grb njemačke reprezentacije.

“Bio sam mlad, danas bih donio drugačiju odluku. Bio sam neko ko je morao udariti u zid, jer sam bio mlad. Čak i ako me je boljelo, iz toga sam nešto naučio”, rekao je 25-godišnji Sane.

Sane i njegov Bayern čvrsto drže lidersku poziciju u Bundesligi. Nakon 18 kola imaju sedam bodova više od prvog pratioca, iako su čak pet utakmica od početka sezone završili bez pobjede.

U narednom kolu u goste im stiže Hoffenheim, i Bavarci su izraziti favoriti u tom susretu. MOZZART na 14. pobjedu Bayerna ove sezone nudi kvotu 1,25, a da će ona biti barem sa dva gola razlike kvota je 1,55.

Ukoliko ste ljubitelj sportskog klađenja, kompletnu ponudu MOZZART-a na ovaj susret možete pogledati OVDJE!

Standings provided by SofaScore LiveScore