Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prva lig FBiH

Zvijezda ekspresno potjerala kapitena zbog objave na Instagramu

dejan popovic

Iz Zvijezde su odmah najoštrije osudili postupak Popovića poručivši da je u pitanju potpuno šokantno i krajnje neprimjereno ponašanje igrača

Nogometni klub Zvijezda iz Gradačca otkazala je saradnju s kapitenom Dejanom Popovićem zbog toga što je slavio neustavni “dan RS-a”.

“Nakon sastanka Upravnog odbora povodom postupka igrača i kapitena Zvijezde Dejana Popovića koji je neprimjerenom i nepotrebnom objavom na društvenoj mreži Instagram narušio ugled našeg kluba, NK Zvijezda Gradačac raskida saradnju sa ovim igračem”, stoji u zvaničnom saopćenju kluba.

Popović je ranije čestitao “dan RS-a” porukom:

“Od Trebinja do Manjače zastave se iste kače, od Novoga pa do Pala sve je naše, Bogu hvala. Za tebe se borba vodila žestoka. Republiko Srpska, zjenico iz oka”.

Iz Zvijezde su odmah najoštrije osudili postupak Popovića poručivši da je u pitanju potpuno šokantno i krajnje neprimjereno ponašanje igrača.

“NK Zvijezda Gradačac neće dopustiti u svojim redovima slučaj “Vranješ”. Izražavamo duboko razočarenje i žaljenje zbog postupka našeg igrača”, poručili su iz Zvijezde.

Inače, Popović je rodom iz Trebinja, a u Zvijezdu je stigao prije dvije godine iz Čapljine.