Liga prvaka

Zvižduci za Griezmanna, navijači Atletica mu nisu zaboravili odlazak u Barcu

griezmann atletico madrid (1)

Aplauz su po izlasku s terena dobili Hermoso i Joao Felix, navijači su pljeskali i kad je ulazio Renan Lodi, ali ne i kad je Griezmann trebao kročiti na teren

Antoine Griezmann se posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka vratio iz Barcelone u Atletico Madrid, klub koji je 2019. napustio unatoč molbama navijača da ostane i riječima da je u Atleticu legenda, a da će u Barceloni biti prolaznik. Dio Atleticovih navijača taj mu potez nije oprostio.

U srijedu je Griezmann odigrao svoju drugu utakmicu po povratku u Atletico, prvu domaću. Na stadionu Wanda Metropolitano pred nešto više od 40.000 gledatelja Griezmann je u igru ušao u 56. minuti u dvostrukoj zamjeni koju je napravio Diego Simeone.

Aplauz su po izlasku s terena dobili Hermoso i Joao Felix, navijači su pljeskali i kad je ulazio Renan Lodi, ali ne i kad je Griezmann trebao kročiti na teren. Zvižduci su zamijenili pljesak i trajali dok je trčao do svog mjesta na travnjaku.

“Nadam se da će igrom uzvratiti onima koji ga kritiziraju. Za njega mora biti izazov vratiti povjerenje navijača zbog onog što se dogodilo u prošlosti”, rekao je nakon utakmice Atleticov trener Diego Simeone.