Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Legendarni nogometaš

Zvone Boban samo dva igrača može staviti u istu rečenicu s Modrićem, jedan je iz BiH

modric boban

Ranije je tu bio Iniesta, ali postoje talentirani igrači koji će zasjati u budućnosti

Zvonimir Boban je u Dubaiju, gdje se održava dodjela Globe Soccer Awards. Legenda hrvatskog nogometa i jedan od važnijih ljudi FIFA-e govorio je tamo o Hrvatskoj i Luki Modriću, Juventusu, Cristianu Ronaldu…

Najprije je prokomentirao srebro Hrvatske iz Rusije.

“Pokazali smo talent i hrabrost cijelom svijetu. Ponosan sam što smo te kvalitete pokazali na Svjetskom prvenstvu. To je najveći uspjeh hrvatskog nogometa”, naglasio je Boban pa je nahvalio Modrića, službeno najboljeg nogometaša na svijetu…

“Modrić je izuzetan i jedinstven nogometaš. Pjanić mu je sličan, ali malo je igrača poput njega u ovom trenutku. Ranije je tu bio Iniesta, ali postoje talentirani igrači koji će zasjati u budućnosti.”

S druge strane, Juventus već 23 godine čeka na treći naslov evropskog prvaka. Stara dama je izgubila rekordnih sedam finala, ali Boban vjeruje da može do kraja ove godine.

“Po onome što su pokazali, favoriti su u Ligi prvaka, ali moramo vidjeti i kako će izgledati protiv najvećih klubova”, rekao je Boban, koji smatra da je dolaskom Ronalda Juve dobio to što je trebao i pohvalio je Portugalca.

”Ronaldo je Ronaldo i naravno da je marketinški privlačan, ali to je samo bonus. Očito je da su s Ronaldom bolji nego prošle godine. Uvijek zabija, nevjerovatno je konzistentan i uvijek je na pravom mjestu u pravo vrijeme. Očekivao sam da će se prilagoditi italijanskom nogometu jer više nije onakav kakav je bio osamdesetih i devedesetih”, zaključio je.