Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Atletičari u Prnjavor ove godine donijeli 100 medalja

Прњавор – Чланови Атлетског клуба “

Članovi Atletskog kluba “Prnjavor” tokom ove godine osvojili su 26 zlatnih i po 37 srebrnih i bronzanih medalja na međunarodnim takmičenjima, uličnim trkama, atletskim mitinzima, prvenstvima RS i BiH.

Ovaj klub je organizovao “Veče atletike”, druženje sportista, roditelja, sponzora i prijatelja kluba, tokom kojeg su sumirani postignuti rezultati i uručena priznanja najuspješnijima.

Trener i dugogodišnji član kluba Željko Petrović kaže da Atletski klub “Prnjavor” u 25. godinu svog postojanja ulazi sa vrhunskim rezultatima i sa podmlađenim timom.

“U ovoj godini imamo pet titula prvaka BiH, čime se malo klubova može pohvaliti. Na zvaničnim prvenstvima smo osvojili više od 40 medalja, a ukupno sa svih takmičenja donijeli smo 100 medalja”, istakao je Petrović.

On kaže da će broj medalja do kraja kalendarske godine sigurno biti i veći jer predstoje još dva prestižna takmičenja u Beogradu – kros “Partizana” i Dvoransko prvenstvo Srbije.

Sjajni atletičari iz Prnjavora FOTO Srna

Za najbolje članove kluba proglašeni su Jelena Gajić i Nikola Petrović, a uručeno je još 30 priznanja u svim uzrasnim kategorijama – od cicibana do seniora.