Ostali sportovi

Lolo Jones

Atletičarka otkrila: Imam 38 godina i još nisam imala seks (FOTO)

20/10/2020

Lolo je jedna od rijetkih sportašica koja je predstavljala SAD na zimskim i ljetnim Olimpijskim igrama. U Pekingu i Londonu trčala je na 100 m s preponama, a u Sočiju se 2014. godine takmičara u bobu

Amerikanla Lolo Jones (38) jedna je od najljepših atletičarki koja se drži svojih principa. Medijima je otkrila kako pati u ljubavnom životu jer se ne želi seksati prije braka.

“Pokušavala sam s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali uvijek je završavalo prekidima i mojim slomljenim srcem. Odlučna sam u tome da prvi put imam seks tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca”, rekla je u prošlosti.

Međutim, uviđa da ju je to koštalo.

“To je bila pogreška. To mi je ubilo sve spojeve nakon toga. Nisam uopće imala šanse. Prije sam barem imale neke šanse. Prije bih uvijek razmišljala. ‘Ok, kako da mu kažem?’. ‘Hoću li pričekati dok ne shvati mene kao osobu ili da samo bacim bombu?”

Lolo je jedna od rijetkih sportašica koja je predstavljala SAD na zimskim i ljetnim Olimpijskim igrama. U Pekingu i Londonu trčala je na 100 m s preponama, a u Sočiju se 2014. godine takmičara u bobu.

“Seks vam zapravo pomaže kao sportašu. Dobar je za vaše hormone. Dakle, ja sam u nepovoljnom položaju. Ne znam zašto me Bog još uvijek nije blagoslovio brakom. Mnogi mi se muškarci sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvjereni da će mi promijeniti stav. Napuštaju me kada shvate da neće biti seksa prije oltara. Nevinost je poklon koji želim dati budućem suprugu. Ali shvatite, ovo putovanje je tako teško. Ovo mi je najteža stvar u životu. Puno teže od treninga za Olimpijske igre i od završetka školovanja”, zaključila je Jones, prenosi Index.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.