Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

BH Telecom podržao projekat Plivačkog kluba SPID

plivački klub spid

U utorak, 30.augusta 2016. godine na Olimpijskom bazenu „Otoka “ održana je press konferencija kojom je i zvanično započeta suradnju između Plivačkog kluba SPID i kompanije BH Telecom.

Plivački klub SPID je prvi i jedini plivački klub za osobe sa invaliditetom u Bosni i Hercegovini i danas okuplja 37 članova svih uzrasnih skupina.

Osnivač Plivačkog kluba SPID Amel Kapo obratio se predstavnicima medija: “Cilj nam je da plivanje bude besplatno i da osobama s invaliditetom pružimo jednake šanse kao i zdravima. Naši članovi ne dolaze samo iz Sarajeva već i iz drugih dijelova države: iz Zenice, Živinica, Kladnja, Visokog … Ova činjenica govori u prilog da je da ovo potreba na nivou države, ne samo Kantona Sarajevo. BH Telecom je prepoznao važnost ovog humanog projekta koji našim članovima znači mnogo. ”

“BH Telecom obilježava 5. septembra dan kompanije i tim povodom pripremili smo niz društveno odgovornih akcija. S današnjom aktivnošću počinjemo obilježavati Dane BH Telecoma i sretni smo i ponosni da nam je ovo dokaz opredjeljenja naše društvene odgovornosti”, kazala je Nađa Lutvikadić Fočo, PR menadžer BH Telecoma.