Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

BH Telecom u 2018. godini podržao Savez sjedeće odbojke BiH sa 90.000 KM

bh telecom – sjedeca odbojka

Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci je najtrofejnija bh. sportska selekcija koja je na svakom velikom takmičenju postigla odlične rezultate. Na nedavnom Svjetskom prvenstvu održanom u Holandiji osvojili su srebrnu medalju i to je 22. uzastopna medalja na velikim takmičenjima. U svojim nastupima su bezbroj puta isticali značaj podrške koju dobijaju od građana i bh. kompanija, prvenstveno BH Telecoma.

Ovo je bio povod da danas reprezentativci posjete kompaniju BH Telecom i zahvale se na dugogodišnjoj podršci i saradnji.

„BH Telecom podržava sve bh. reprezentacije čime nastojimo pomoći našim sportistima u ostvarenju što boljih rezultata kojim će na najbolji način predstaviti BiH. Saradnja BH Telecoma i Saveza sjedeće odbojke traje već 22 godine, i mogu iskreno reći da su ovi reprezentativci sa svojim sportskim uspjesima donijeli najviše radosti i ponosa BH Telecomu kao partneru, a i svim građanima Bosne i Hercegovine. “ izjavio je generalni direktor BH Telecoma Mirsad Zaimović.

Selektor reprezentacije Mirza Hrustemović je zahvalio BH Telecomu na dugogodišnjoj podršci Reprezentaciji sjedeće odbojke kao i brojnim klubovima, tačnije 33 kluba sjedeće odbojke u BIH. „ Naš rad bi bio znatno otežan bez pordške kompanija kao što je BH Telecom koji su s nama od nastanka pa do danas“, istakao je Hrustemović.

Kompanija BH Telecom će ove godine donirati milion KM za 137 dobitnika donacije, a poseban dobitnik donacije je Savez sjedeće odbojke Bosne i Hercegovine kojem je BH Telecom uručio donaciju u iznosu od 45.000 KM za nabavku vozila.

BH Telecom je u 2018. godini podržao Savez sjedeće odbojke BiH sa 90.000 KM kroz reklamno-promotivni ugovor i donacije. Tokom posjete je generalni direktor BH Telecoma reprezentativcima uručio i 19 mobilnih aparata.