Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bivša NBA zvijezda zbog teške bolesti više ne zna ko je

west

Nekadašnji NBA igrač, Delonte West, po Houstonu se šetao u bolničkoj haljini bosonog, a jedan od fanova je morao da ga pita da li je to stvarno on.

Bivši NBA igrač, Delonte West (32), uočen je prošle sedmice od strane njegovog obožavatelja, dok se šetao na jednom parkingu u Houstonu. On je zamolio bivšu NBA zvijezdu da se fotografiše sa njim, nakon čega je postavio fotografije na svom Instagram profilu, ali ih je ubrzo izbrisao. Međutim, one su se ubrzo našle i na društvenoj mreži Twitter.

West, koji je nekada na bankovnom računu imao milione dolara koje je zaradio igrajući za Boston, Seattle, Cliveland i Dallas, bio je u bolničkoj haljini – bos.

delonte

Kada ga je obožavatelj upitao: “Da li si ti Delonte West?”, njegov odgovor ga je i iznenadio i potpuno šokirao.

– Bio sam, ali to više nije moj život – rekao mu je on.

Delonteu je dijagnostikovan bipolarni poremećaj 2008. godine, nedugo nakon razvoda od njegove prve žene. Prethodna sezona bila mu je najbolja u životu, kada je u prosjeku davao 12,2 poena po meču.

Imao je velike probleme sa manično-depresivnom psihozom, a 2009. godine je uhapšen zbog posjedovanja dva pištolja i sačmare koju je držao u koferu za gitaru. Godinu kasnije kružila je priča da je bio u vezi sa majkom Lebrona Jamesa.

On je te glasine demantovao. Nakon što je napustio ligu 2012, otišao je u Kinu, a godinu dana kasnije se ponovo oženio. U njegovoj vili vrijednoj milion dolara, nije imao ni grijanje ni toplu vodu, a kada je zaprosio svoju suprugu (dijelom konopca, a ne prstenom), to joj je otvoreno i rekao.

– Ovo je sve što mogu da priuštim. Ja sam švorc, grijanje ne radi, mozak takođe ne radi najbolje, ali ja te volim – rekao joj je on.