Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jasmin Repeša

Bivši selektor BiH ogorčen navijačima u Beogradu: “Ovo je za psihijatriju”

jasmin_repesa

Trener Budućnosti Jasmin Repeša čestitao je Crvenoj zvezdi na pobjedi, ali je najveći dio konferencije za medije posvetio temama

Crvena Zvezda slavila je i u drugoj utakmici finala doigravanja regionalne ABA lige protiv branioca naslova Budućnosti sa 107:69 i tako povela s 2:0 u seriji nad ekipom Jasmina Repeše. Za osvajanje naslova i plasman u Euroligu potrebna im je još jedna pobjeda.

Trener Budućnosti Jasmin Repeša čestitao je Crvenoj zvezdi na pobjedi, ali je najveći dio konferencije za medije posvetio temama koje se ne tiču onoga što se događalo na terenu.

Bivši selektor naše representative bio je jako razočaran atmosferom

“Čestitao bih stručnom stožeru i igračima Zvezde na dobroj utakmici i više nego zasluženoj pobjedi, ali, nažalost, za mene je glavna tema nešto sasvim drugo, što nema veze s košarkom”, započeo je Repeša priču i nastavio:

“U 57 godina sam prošao sam sve, teške terene, zahtjevne utakmice, s reprezentacijom i na Final Fouru i na prvenstvu. Međutim, ovakav linč nikada nisam doživio, a ni vidio u svom životu! Žao mi je što je to tako. Prije svega zbog košarke, svih vas i nas. Mislim da ovo nema nikakve veze sa sportom. Od dolaska ovdje do završetka. Moram baciti odijelo jer je puno pljuvačke, a to je nešto što vjerovatno nitko ni u Srbiji ne opravdava. Igrao sam derbije u Bologni. Tamo ima tenzija, ali postoji i granica do koje se ide. Strašno mi je žao i krivo. Najblaže se može se da je ovo za psihijatriju.”

Zapitao se ima li uopće smisla igrati u Podgorici

Nakon što je uhvatio zraka, zapitao se i ima li uopće smisla igrati utakmicu u Podgorici nakon onoga što se događalo danas.

“Koliko ima smisla da se igra u Podgorici? Ja to ne vidim. Ovo nema veze sa sportom. Debelo je prešlo granice terena. Trebao sam donijeti sako da vidite na što liči. Ne znam ko je bilo kojim potezom ili reakcijom na terenu ili van njega napravio nešto da bi zaslužio ovakav linč. Ponavljam, ovim ne umanjujem zasluge Zvezde za pobjedu, zasluženo je 2:0”, naglasio je Repeša.