Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

atletika

Bjeljac i Junuzović pobjednici utrke “Banjalučka desetka”

utrka bl (1)

U trci na pet kilometara, čiji je sponzor Sberbanka, u muškoj kategoriji najbolji je bio tim “Mlijekoprodukta”, u ženskoj tim kafe bara “Atleks”, dok je prvo mjesto u kategoriji mješovitih timova odnio tim “Kiosk Kika”

Bojana Bjeljac iz Hrvatske i reprezentativac BiH Osman Junuzović pobjednici su 2. “Banjalučka desetka baj Balans” trke.

Bojana Bjeljac je dionicu od 10 kilometara istrčala za 32,57 minuta, dok je Osman Junuzović na cilj stigao za 29,46 minuta.

Drugo mjesto u muškoj kategoriji osvojio je Kenijac Stenli Kipruto, dok je treću poziciju zauzeo Rok Puhar iz Slovenije.

Drugo mjesto u ženskoj kategoriji pripalo je Oliver Jevtić, dok je treća na cilj stigla reprezentativka BiH Lusija Kimani.

U trci na pet kilometara, čiji je sponzor Sberbanka, u muškoj kategoriji najbolji je bio tim “Mlijekoprodukta”, u ženskoj tim kafe bara “Atleks”, dok je prvo mjesto u kategoriji mješovitih timova odnio tim “Kiosk Kika”.

Nagradu za najboljeg Banjalučanina i Banjalučanku u trci na 10 kilometara osvojili su Davor Vidović i Jelena Kosić.

Proglašenjem najboljih trkača i dodijelom nagrada sinoć je zvanično završen prvi takmičarski dan “Vivia ran end mor park” manifestacije.

Manifestacija se nastavlja danas u parku “Mladen Stojanović” gdje će biti održana dobrotvorna trka zadovoljstva u dužini od dva kilometra.

Ovaj sportski događaj organizuju “Suport marketing centar”, Atletski klub Banjaluka i “Ran end mor komjuniti”.

Grad Banjaluka je podržao ovaj sportski događaj, a načelnik Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport Dragan Banjac naglasio je da je ovo jedna od najznačajnijih atletskih manifestacija u gradu, koja izuzetno doprinosi pozitivnoj slici i promociji grada u regionu i Evropi.