Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Deontay Wilder

Bokserski šampion dao najjači komentar za potez Seada Kolašinca

sead wilder

Podsjećamo, naš Zmaj je goloruk krenuo u obračun sa naoružanim pljačkašima koji su napali automobil u kojem se nalazio Mesut Ozil i njegova supruga

Svjetski bokserski prvak u WBC verziji i još uvijek neporaženi borac u ringu Deontay Wilder posljednji je u nizu koji je prokomentirao jučerašnji potez našeg reprezentativca Seada Kolašinca.

Podsjećamo, naš Zmaj je goloruk krenuo u obračun sa naoružanim pljačkašima koji su napali automobil u kojem se nalazio Mesut Ozil i njegova supruga.

Wilder je oduševljen Kolašincevim “radom nogu”, za koji je rekao da je odličan, ali isto tako i poručio da “na ručnoj tehnici” naš Sead mora poraditi.

– Odlično skakuće, kreće se dobro naprijed i nazad. Ne vidi se tehnika udaranja, ali rad nogu mu je odličan. Trebam ga naučiti da se malo spusti u gard, ovako su mu udarci predvidljivi i ranjiv je u ovom položaju. Ima brze noge, moglo bi se raditi sa njim – rekao je Wilder.

Inače, hrabra reakcija Kolašinca oduševila je sve na Ostrvu, posebno navijače Arsenala. Neki od njih pozivaju trenara i klub iz Londona da se “Bosancu da kapitenska traka”.

“Zbog ovoga kako je danas spasio Ozila od razbojnika s nožem, odmah bih Kolašincu dao kapitensku traku Arsenala”, napisao je poznati britanski TV voditelj i novinar Piers Morgan.