Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Crnogorski košarkaški stručnjak Zoran Kašćelan novi je trener KK Bosna

Foto: Arhiv

Aleksandar Damjanović, dosadašnji trener Studenata, svoj sportski angažman će nastaviti kao sportski direktor Kluba, preuzimajući odgovornost za dalji razvoj i unapređenje ekipe

Zoran Kašćelan danas je ozvaničio saradnju sa sarajevskom “Bosnom”!

Ovaj mladi, ambiciozni trener, rođen 1986. godine na Cetinju, u Sarajevo dolazi nakon uspješnog angažmana u banjalučkom “Borcu”. Predvodeći podmlađeni tim “Borca”, Kašćelan je osigurao plasman u ABA 2 ligu dolaskom do finala Prvenstva BiH, čime je dokazao svoje trenerske kvalitete. Trenersku karijeru započeo je u ŽKK “Lovćen”, potom je s klupe predvodio žensku reprezentaciju Crne Gore, a nakon toga i KK “Lovćen”, “Podgoricu”, “Spars”, te od 2022. godine banjalučki “Borac”. Kao košarkaš, bio je prvotimac “Lovćena”, “Leotara”, bugarskog “Yambola”, užičke “Slobode” te sarajevskih “Sparsa”.

“Sretan sam zbog dolaska u ‘Bosnu’ i vjerujem da zajedno možemo postići velike rezultate. Zahvalan sam na ukazanom povjerenju i radujem se radu sa veoma talentovanim mladim igračima ovog kluba. Naš cilj je donijeti ‘Bosni’ titule te se vratiti u vrh regionalne košarke”, izjavio je Zoran Kašćelan po preuzimanju klupe sarajevskih Studenata.

Aleksandar Damjanović, dosadašnji trener Studenata, svoj sportski angažman će nastaviti kao sportski direktor Kluba, preuzimajući odgovornost za dalji razvoj i unapređenje ekipe.