Cro Cop slavio nokautom nakon 60 sekundi u povratničkoj borbi

cro cop

Mirko Filipović vratio se u ring pobjedom tačno godinu dana nakon što je osvojio Rizinov Grand Prix. Nakon minutu borbe nokautirao je Japanca Koshaku i tako najavio da je spreman za nove dvije borbe koje je dogovorio s Rizinom.

“Ne mogu bez borbi, a i dobro me plaćaju”, iskreno je poručio 43-godišnji Filipović uoči povratničke borbe koju je završio lakše od očekivanog.

Cro Cop je dominirao od samog početka borbe, odmah je srušio suparnika na pod, a zatim ga dovršio brutalnim udarcima. Sudac je morao prekinuti borbu jer se Japanac na kraju nije ni branio.

Suparnik je četiri godine stariji od njega, a u MMA je od 1995. godine. Najveću pobjedu ostvario je protiv Fedora Emelianenka, po mnogima najvećeg borca svih vremena. Rusa je pobijedio još 2000. kontroverznim prekidom na “Rings: King of Kings” turniru, ali Fedor mu se osvetio pet godina kasnije.

Ova borba bila je posebna za Cro Copa jer je s njim u kutu bio njegov 15-godišnji sin Ivan. Odmah je u zagrljaj potrčao Ivanu i s njim proslavio pobjedu.