Ostali sportovi

Delije vrijeđale košarkašku legendu: “Željko Turčine, napuši se ku*****”

13/01/2017

Sjajna Crvena zvezda napravila je novo iznenađenje u Euroligi, pobjedom nad jednom od najboljih ekipa u Evropi Fenerbahčeom 75:73 u dvorani Aleksandar Nikolić.

Međutim, iza ove utakmice ostat će repovi zbog primitivnog ponašanja navijača Zvezde, koji su uvredama častili najtrofejnijeg evropskog trenera svih vremena Željka Obradovića, inače legendu Partizana.

https://www.youtube.com/watch?v=ED2_q32Uc3s

“Nikad u životu nisam ništa loše rekao o Crvenoj zvezdi. Uvijek sam se ponašao korektno, a doživio sam da mi skandiraju ”Željko Turčine, napuši se kur***e”. Vaš je posao da to zabilježite, a ja ću tim navijačima poručiti da sam veći Srbin od svih njih zajedno”, vidljivo razočaran je bio Obradović nakon utakmice.

Obradović je bio ljut i na upravu Zvezde jer nisu reagirali na sve ono gadljivo što je stizalo s tribina. Poručio je da ih više ne smatra prijateljima.

https://www.youtube.com/watch?v=pAk3vEC35fo

”Nisam to zaslužio, očekivao sam reakciju gospode iz Zvezde. Tako bih barem ja postupio da se to dogodilo nekom u mojoj dvorani. Ovo je bilo zborno pjevanje, što znači da je bilo pripremljeno. Mislio sam da smo prijatelji, sad znam da nismo. Ne nakon ovoga večeras”, dodao je Obradović i za kraj je poslao poruku:

”Lako je ovdje u Beogradu biti Srbin. Budite Srbin tamo gdje sam ja bio Srbin.”

Komentari