Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nba

Denver uspio izbjeći “metlu” protiv Warriorsa

jokic

Domaći tim predvodio je srbijanski centar Nikola Jokić s 37 poena, ali odlučujuće poene za pobjedu domaćina postigli su Monte Morris i Will Barton

Košarkaši Denver Nuggetsa izbjegli su eliminaciju u prvom krugu playoffa NBA lige, nakon što su sinoć pobjedom protiv Golden Sate Warriorsa rezultatom 126:121 smanjili vodstvo protivnika na 3:1 u seriji koja se igra na četiri pobjede.

Domaći tim predvodio je srbijanski centar Nikola Jokić s 37 poena, ali odlučujuće poene za pobjedu domaćina postigli su Monte Morris i Will Barton. Morris je meč okončao s 24 poena, dok su s druge strane najučinkovitiji bili Stephen Curry s 33 i Klay Thompson s 32 poena.

Miami je na krilima Jimmyja Butlera, koji je ubacio 36 poena, u gostima deklasirao Atlantu sa 110:86. U domaćem timu jedini raspoložen igrač bio je De'Andre Hunter sa 24 poena. Podbacio je prvi strijelac ekipe Trae Young, koji je sinoć ubacio tek devet poena.

Milwaukee je nadigrao Chicago sa 119:95. Grk Giannis Antetokounmpo bio je prvo ime duela upisavši 32 poena, uz 17 skokova i sedam asistencija. Pratio ga je rezervist Grayson Allen s 27 poena i Jrue Holiday s poenom manje.

U timu Chicaga najučinkovitiji su bili Zach LaVine s 24 poena i 13 asistencija, te DeMar DeRozan s 23 poena.

Košarkaše iz Miamija i Milwaukeeja od plasmana u polufinale dijeli samo jedna pobjeda. .

New Orleans je izejdnačio seriju protiv Phoenixa na 2:2 pobjedom rezultatom 118:103. Domaći tim predvodili su Brandon Ingram s 30 poena, te Jonas Valančiunas s 26 peona i15 skokova. U timu Phoenixa najefikasniji je bio DeAndre Ayton s 23 poena.

nba