Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Australian open

Đoković o tajanstvenoj tečnosti: “Vjerovatno ste mislili da je vino, ali ne pijem alkohol”

novak-djokovic

Novak Đoković se nasmijao, pa odgovorio

Okrepljivanje Novaka Đokovića u finalu Australijan opena, u kome je savladao Dominica Thiema poslije preokreta, izazvalo je veliku pažnju. Dio misterije je sam otkrio.

Nije Novak unosio ništa što obično ne jede ili ne pije. Uglavnom su to bili različiti napici, ali i voće koje mu je pomagalo da održi visok nivo igre.

Kada je meč za titulu okončan, novinare u Melburnu je zanimalo i šta je bilo u flaši kojom je nazdravio za novi, rekordni osmi pehar Australijan opena.

Novak Đoković se nasmijao, pa odgovorio:

– Ne, ne, nije bio alkohol. Mislim, nije bilo vino. Vjerovatno ste pomislili da je crno vino. Nije. To je tečnost koja mi pomaže da ne dehidriram. Neću da nazdravim alkoholom. Ne pijem ga, ne uživam u njemu. Ali, moj brat će sigurno da proba! – našalio se Nole.

Misterija, ipak, nije u potpunosti razriješena. U galeriji koju smo vam priredili možete da se podsjetite i mnogih drugih stvari koje je Đoković konzumirao tokom antologijskog meča sa Timom, a za koje još uvijek nema pojašnjenja od strane najboljeg tenisera svijeta. Mada, nije ni dužan da to otkriva, naravno.