Wimbledon

Đokovićev odgovor na pitanje koje je novinare najviše zanimalo je sjajan

novak goran (1)

Okupljene novinare nakon meča najviše je zanimalo kako je Novak odlučio priključiti Ivaniševića svom timu

Novak Đoković na sjajan je način krenuo u odbranu titule na Wimbledonu. Njemački teniser Philipp Kohlschreiber nije imao šansi protiv Đokovića koji je uvjerljivo slavio s 3:0, po setovima 6:3, 7:5, 6:3.

Ovom pobjedom na klupi Đokovićevog stručnog štaba debitovao je i Goran Ivanišević, koji će Đokoviću pomagati tokom ovogodišnjeg Wimbledona, a kako stvari stoje, zadržat će ulogu zamjenika prvog trenera Marjana Vajde i kasnije.

Okupljene novinare nakon meča najviše je zanimalo kako je Novak odlučio priključiti Ivaniševića svom timu.

“Goran je iz Hrvatske, ja iz Srbije, obojica dolazimo iz zemlje koja se zvala Jugoslavija. Kad sam bio mali i kad sam počeo gledati tenis, gledao sam Goranove mečeve sa Samprasom. Svi u regiji smo navijali za njega. Kad je Goran osvojio Wimbledon 2001, bio sam dio njegove pripreme u to vrijeme. Tada sam proveo nekoliko sedmica u Njemačkoj s Goranom na treninzima Nikole Pilića. Smatram da sam imao mnogo uticaja na njegovu titulu te godine”, kroz smijeh je rekao Đoković pa nastavio:

“Zasad ćemo biti zajedno prve tri sedmice, vidjet ćemo za dalje, sjajno je imati takvog šampiona u svom boksu, nadam se da ćemo nastaviti saradnju i u budućnosti”, poručio je Đoković.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.