Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Džumhur progovorio o Jeleni: Da, družimo se… (FOTO)

leko dzumhur

Nakon što su objavljene fotografije sa proslave rođendana našeg najboljeg tenisera Damira Džumhura u Beogradu mediji su počeli sa špekulacijama o novoj ljubavnoj vezi.

Naime, na društvenoj mreži instagram je objavljena fotografija na kojoj je Džumhur u društvu manekenke Jelene Leko.

Upravo na tu temu oglasio se i naš teniser…

– Hvala medijima sto prate moj privatni život. Znam, ja sam kriv, što sam ranije davao povoda da se više piše o tome, nego o tenisu. Međutim, ne mora svaka djevojka s kojom objavim sliku odmah biti i moja djevojka.

Mnogi sad pišu kako sam u novoj vezi, pri tome u taj kontekst dovodeći Jelenu Leko, s kojom sam jako dobar prijatelj. Da, družimo se, ali ne na način kako su to mediji prikazali.

Naša veza je prijateljska i ovo će biti posljednji put da cu lažnim vijestima pridavati ikakav značaj. Moj fokus će biti na tenisu i nadam se da ću vam dati materijala da pišete o mojim pobjedama, a ne o vezama, koje to nisu… Volim ja vas, ali ovaj put ste fulili temu, baš kao što sam ja u posljednje vrijeme fulio nekoliko sigurnih poena. I baš zato što znam da svi imaju fule – no hard felling. Dešava se svima da fule, pa vas ujedno molim da u budućnosti prijateljstvo između Jelene i mene, nazivate upravo tim imenom. Mi smo prijatelji i to je sve, poručio je Džumhur.