Emotivna poruka Mirsada Terzića: Mala smo država, ali imamo najveće srce

Mirsad Terzic 1

Mirsad Terzić, kapiten rukometne reprezentacije jedan je od onih igrača čija lojalnost i ljubav prema reprezentaciji nikada nije bila upitna.

Dostojanstveno nosi kapitensku traku i grb Bosne i Hercegovine, profesionalno i predano, sportski pristupa svakoj novoj utakmici kao da je prva. Dokaz tome je i njegova posljednja objava na oficijelnoj Facebook stranici rukometne reprezentacije BiH, gdje je poslao emotivnu poruku svim navijačima u Bosni i Hercegovini i svijetu.

“Dragi ljubitelji kvalitetnog rukometa, pozivam vas srcem da prisustvujete jednoj od najkvalitetnijih rukometnih priča koju kreiramo zajedno! Mi kada izađemo na teren, bez onog vašeg istinskog bosanskohercegovačkog huka, uzvika i potpore, ne trčimo isto.. ne igramo isto. Mi možda jesmo mala država, ali imamo najveće srce na svijetu..
Tako mi ovih ruku, i grba koji kuca na srcu, samo zajedno možemo srušiti Estonce. Vidimo se u Skenderiji, poručio je Terzić”

Rame uz rame sa Terzićem, 25. oktobra čekat će vas još dvadeset predstavnika rukometne reprezentacije u Skenderiji koji će još jednom srcem na terenu pokazati kako se brane boje Bosne i Hercegovine.