Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

stigao je i taj dan

Fantastični mečevi Lige Evrope – Meridian specijalni bonusi za nezaboravno ljeto!

1200×675-LE

Meridianbet kladionice, su zato pripremile fenomenalne ponude i specijalne bonuse dobrodošlice od 10 KM, naravno sa već poznatim Money back specijalnim bonusom, jer u Meridianu svi su dobitnici

Konačno je stigao i taj dan koji smo svi mi isčekivali – evropski fudbal se nastavlja. Velika takmičenja ponovo zapaliće maštu svih ljubitelja igre na vrelim ljetnim travnjacima. Osmina finala Lige Evrope usljed pandemije virusa korona, zaustavljena je još davnog 12. marta, ali sad je nastavak zakazan za 5,6 avgust. Popularno takmičenje je već u samoj završnici.

Meridianbet kladionice, su zato pripremile fenomenalne ponude i specijalne bonuse dobrodošlice od 10 KM, naravno sa već poznatim Money back specijalnim bonusom, jer u Meridianu svi su dobitnici.

Večeras će se u okviru ovog takmičenja odigrati četiri utakmice, a revanš meč koji izaziva veliko interesovanje svih ljubitelja igre je sigurno meč između Šahtjor Donjecka i Volfsburga. U prvoj utakmici Šahtjor je odnio pobjedu rezultatom 2:1, ali to svakako svi znamo da ne znači da je favorit i da mu taj rezultat vjerovatno neće biti dovoljan da osigura plasman u dalju fazu. Naime, Volfsburg je u duelu sa Šahtjorom tražio svoju šansu za četvrto četvrtfinale u evropskim takmičenjima od sezone 2009/2010. Fantastične kvote za okršaj Šahtjor – Volfsburg čekaju te na ovom linku.

Pored ovog meča večeras na teren od 21h takođe izlaze ekipe Mančester Junajteda i LASK-a. LASK će morati da nam priredi neku magiju, ukoliko želi dalje, jer su ,,Crveni đavoli“, u prvom meču popularnom ,,petardom“ izdominirali 5:0 rezultatom, i tako da vrlo komotno ulaze u ovaj susret, i već se zamišljaju u narednoj fazi. Ma da ne treba zaboraviti da je LASK u grupnom djelu takmičenja bio vrlo impresivan i prvim mjestom otišao u meč sa AZ Alkmarom kojeg je u osmini finala eliminisao ukupnim rezultatom od 3:1. Ovo je ukupno drugi meč u istoriji između Ostrvljana i ekipa LASK-a.

Vrlo interesantan meč je svakako u glavnom gradu Danske, gdje ekipa Kopenhagena dočekuje istambulski Bašakšehir. Prvi susret je na Fatih Tehim stadionu završen rezultatom 1:0, u korist turske ekipe, a imajući u vidu da je ovo njihov tek drugi okršaj u istoriji i neizvjesnost rezultata, i kvote su vrlo ujednačene. Pravi Meridian igrač će sigurno znati kako da dokaže svoje fudbalsko znanje u ovom meču. Takođe današnja ponuda nam donosi i jednu nesvakidašnju informaciju iz svijeta fudbala. Dve utakmice usljed pandemije korana virusa, uopšte nisu odigrane. Govorimo o mečevima Intera i Hetafea, kao i o drugom interesantnom italijansko – španskom duelu između ekipa Rome i Sevilje ( četvtak ). I sad ono nesvakidašnje,UEFA je donjela odluku da se umjesto regularnog dvomeča, odigra samo jedna utakmica, tako da ove ekipe nemaju mjesta kalkulacijama, već je napad od samog prvog zvižduka sigurno ono što nas očekuje.

Zanimljivost i neizvjesnost do samog kraja, je sigurno ono što nas očekuje u ovim duelima, a ukoliko želite da dokažete svoju fudbalsku ekspertizu i spretnost, Meridian ponuda je pravo mjesto za vas.

Preokret tima kojeg bodriš uvijek je moguć, zato ga predosjeti i dokaži se na opciji uživo klađenja. Razni specijali su ono što Meridian čini najboljim. Ko će biti najbolji strijelac UEFA Lige Evrope, koji igrač će biti proglašen za najboljeg fudbalera ove sezone je ono što donosi pravom fudbalskom entuzijasti priliku na fenomenalno ljeto zajednom sa Meridianom. Usudi se!