Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

wimbledon

Fognini misli da Nadal laže: Ljudi, prestanite vjerovati svemu što pročitate

nadal

Ove godine je Nadal osvojio Australian Open i Roland Garros, čime je stigao do ukupno 22. Grand Slam naslova u karijeri, dva više od Rogera Federera i Novaka Đokovića, te još uvijek ima priliku osvojiti sva četiri najveća turnira u istoj godini

Rafael Nadal izborio je polufinale Wimbledona preokretom za pobjedu 3:6, 7:5, 3:6, 7:5, 7:6(4) protiv Taylora Fritza iako ističe da igra trpeći bol od dvije ozbiljne ozljede.

Samo Nadalovo sudjelovanje na Wimbledonu bilo je upitno zbog ozljede stopala, a protiv Fritza je morao tražiti i liječničku pomoć zbog ozljede trbušnih mišića. Nadal je nakon pobjede za koju mu je trebalo četiri sata i 20 minuta izjavio kako je u nekoliko navrata razmišljao o predaji.

Ove godine je Nadal osvojio Australian Open i Roland Garros, čime je stigao do ukupno 22. Grand Slam naslova u karijeri, dva više od Rogera Federera i Novaka Đokovića, te još uvijek ima priliku osvojiti sva četiri najveća turnira u istoj godini.

Posljednji, onaj pariški također je osvojio pod velikim bolovima.

Tada su se osim onih koji se dive Nadalu što osvaja najveće turnire usprkos ozbiljnoj ozljedi, počeli javljati i oni koji su uvjereni da veliki Španac glumi. Tvrde kako je nemoguće toliko dugo i kvalitetno igrati i pobjeđivati, posebno po vrućinama, uz ozljede i veliku bol. Jedan od onih koji su uvjereni da Nadal laže i glumi je i Fabio Fognini, prije tri godine deveti teniser svijeta.

On je na društvenim mrežama uz šerane natpise o Nadalovim trijumfu uprkos ozljedama napisao: “Četiri sata i 20 minuta ozlijeđen? Da, sigurno…” i “Ljudi, molim vas prestanite vjerovati svemu što pročitate.”