Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Fotografija Đokovića i predsjednice Hrvatske posvađala četnike i ustaše

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović fotografisala se u Umagu sa srbijanskim teniserom Novakom Đokovićem, čime se “pohvalila” i na svom Facebook profilu.

U međuvremenu fotografija je postala pravi hit među korisnicima Facebooka te je prikupila skoro 15.000 lajkova te se ispod fotografije našlo i mnoštvo komentara.

55b5f9ca-a084-4381-84c0-1e4a0a0a0a64-kolinda-2

Tako su se mogli pročitati pozitivni komentari kao što su “Naša lijepa predsjednica Kolinda volimo te svi”, “Neprocjenjivo”, “Predivna slika”, “Bravo predsjednice, primjer ostalima koji se bave politikom”, ali je bilo i negativnih komentara, kao i prepucavanja oko toga je li Nole Srbin ili Hrvat.

“Eee šta će sad Karamarko reći?!”, zapitao se jedan korisnik, dok je drugi komentarisao “Fali još samo Thomspon pa da se upotpuni trio najvećih hrvata današnjice”.

Još neki komentari su bili: “Najprije laprdanje o ustašama, a sad i slikanje s četnicima. Što je sljedeće?”, “Čim se slika sa Srbinom, odmah ju svi vole! Sramota….”. “Poznato je da Hrvati vole Noleta i to jako, da prate njegove mečeve i navijaju uvijek za njega….osim ako na suprotnoj strani nije hrvat”, “agresor koji je dao dobar novac za poplavljena podrucja u CRO? Sta si ti uradio iz Minesote, osim sto sipas hejt sa tastature?”.

55b5f9cc-92ac-44ab-b289-1cc40a0a0a64-kolinda-1

“Mogli ste se slikati sa hrvatskim tenIsačima. Ne brinete što su Srbi došli da pale svijeće i kažu da su ih ustaše ubili.. Njihovi četnici se Bogu molili, gdje srbi dolaze tu su Hrvati ubijeni i saranjeni.

To oni rade samo da Hrvate ponize što više u cijelom svijetu. Srbi vam vladaju Hrvatskom i vama svima”, “Novak nije Bog, što ga toliko dižete ..Puno ste se ponizile, što ste s njim. Šta je tamo, srbi došli u Hrvatsku i da su ustaše ubijali, to je laž. A šta četnici, Bogu se molili, sramota, ponižavate svoje. Svi ste izdajice Hrvatske”.