Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Razgovor s ocem

Fury: Samo Muhammad Ali i ja smo ovo uspjeli

furypp

Imao sam 18 kilograma više, razbio sam mu uho, nije se nikad oporavio od drugog nokdauna

Tyson Fury glavna je priča borilačkog svijeta nakon što je u Las Vegasu proteklog vikenda nokautirao Deontaya Wildera u sedmoj rundi i postao teškaški prvak po WBC verziji.

Britanac je neočekivano lagano dominirao u cijeloj borbi i natjerao Wilderov ugao da baci ručnik kako bi se prekinula borba jer je Amerikanac pretrpio jako teške udarce do tog trenutka.

Fury je o svojoj taktici odmah nakon meča pričao s ocem preko mobitela, a njegov razgovor zabilježile su kamere.

“Svi su se čudili što imam 123 kilograma, ali bio sam prejak za njega tata. Imao sam 18 kilograma više, razbio sam mu uho, nije se nikad oporavio od drugog nokdauna”, pričao je Fury pa emotivno nastavio:

“Je li izgledalo dobro na televiziji? Ja sam drugi čovjek u istoriji koji je uzeo The Ring Magazine titulu dva puta. Osim mene to je uspio i Muhammad Ali. Nije loše?” govorio je presretni Fury.

Tysonov otac, John, nakon borbe je gostovao u emisiji Dobro jutro, Britanija gdje je rekao kako želi da njegov sin sada ode u penziju.

“Učinio je dovoljno. Puno je prošao u životu. Mislim da i razmišlja o tome. Ne može ostvariti više nego što je ostvario, osvojio je svaku profesionalnu titulu u boksu. Dosta je, postoji život osim boksa, dao je sve što ima.”