Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

G-Petrol generalni sponzor G-Drive štafetnog polumaratona u Sarajevu

g_drive_gazprom_1
FOTO: D. Begović

Kompanija “G-Petrol Sarajevo”, koja upravlja mrežom GAZPROM benzinskih stanica u Bosni i Hercegovini, biće i ove godine generalni sponzor G-Drive štafetnog polumaratona, koji se održava 17. septembra 2017. godine u Sarajevu.

Kao društveno odgovorna kompanija, koja podržava promociju sportskih vrijednosti i zdravog načina života, “G-Petrol Sarajevo” će drugu godinu zaredom podržati ovu atletsku manifestaciju, jednu od najpopularnijih u Bosni i Hercegovini. Tim kompanije će također učestvovati u G-Drive štafetnom polumaratonu, u okviru kojeg članovi tima treba da u što kraćem vremenu pretrče 21,1 kilometar.

Direktor “G-Petrol Sarajevo” Srđan Pešević je izjavio:

“Drago nam je što možemo da doprinesemo razvoju amaterskog sporta u Bosni i Hercegovini. Kao što su G-Drive goriva simbol za goriva vrhunskog kvaliteta, tako je i štafetni polumaraton trka koja simbolizuje pobjedu istrajnosti i timskog duha”, rekao je Srđan Pešević.

Erol Mujanović, direktor Udruženja “Marathon” koje organizuje manifestaciju u Sarajevu je izjavio:

“Zahvalni smo svim ovogodišnjim partnerima jer su nam omogućili da zajednici i učesnicima ponudimo još više na sportskom, ekonomskom i društveno odgovornom aspektu. G-Drive štafetni polumaraton je veoma popularna trka i očekujemo veliki broj učesnika ove godine”, rekao je Mujanović.