među njima i njen otac

Hercegovački klub izašao na teren u majicama s likom Lane Pudar, uz sjajnu poruku

gosk – lana (1)

Nakon što je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Rimu, Lana je dobila brojne čestitke, a sjajan gest napravio je i klub iz Gabele u kojem je trener golmana njen otac Velibor

U Gabeli se igra utakmica 2. kola Prve lige FBiH između GOŠK-a i Gradine, a domaći nogometaši i stručni štab napravili su sjajan gest kada su prije početka susreta izašli na teren u majicama s likom bh. plivačice Lane Pudar.

Nakon što je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Rimu, Lana je dobila brojne čestitke, a sjajan gest napravio je i klub iz Gabele u kojem je trener golmana njen otac Velibor.

“Zlatnu medalju kući je donijela naša plivačica Lana Pudar prije par dana. Lanin veliki uspjeh kao i svi građani ove zemlje te posebno sportisti doživjeli smo sa velikim oduševljenjem, a dodatne emocije smo imali i zbog Laninog oca Velibora Pudara koji je član stručnog štaba našeg tima.

Vodena vila zaslužuje sve pohvale, a mi smo danas iskoristili prvu domaću prvenstvenu utakmicu da joj čestitamo na svoj način. Igrači su izašli na teren u majicama sa njenim likom uz prigodnu poruku i velike ovacije publike sa tribina.
Lana, samo nastavi, želimo ti još mnogo medalja i uspjeha! Sretno i još jednom sve čestitke od kolektiva NK GOŠK Gabela!”, objavili su iz redova ovog hercegovačkog kluba.