Bio s Đokovićem

Ivanišević pozitivan na Covid-19, oglasio se na društvenim mrežama

djokovic-ivanisevic

Ivanišević je zajedno sa Novakom Đokovićem, kojem je ujedno i trener, nedavno organizovao Adria Tour turnir u Zadru

Bivši hrvatski teniser Goran Ivanišević potvrdio je danas na društvenim mrežama da je pozitivan na koronavirus, prenosi Anadolu Agency (AA).

Ivanišević je zajedno sa Novakom Đokovićem, kojem je ujedno i trener, nedavno organizovao Adria Tour turnir u Zadru, koji je postao klaster koronavirusa. Naime, tokom turnira otkriveno je da je bugarski teniser Grigor Dimitrov obolio od COVID-19, nakon čega je zarazno oboljenje potvrđeno kod hrvatskog igrača Borne Ćorića i dva trenera. Ubrzo po povratku iz Zadra i Đoković je objavio kako je pozitivan na koronavirus, a sada i Ivanišević.

“Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih deset dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na COVID-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam COVID pozitivan i zamoliti ih da poduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak“, poručio je Ivanišević u petak na Instagram profilu.