Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Ostali sportovi

Izbor najboljih sportista Banjaluke 9. februara

30/01/2018

Svečana manifestacija izbora najboljih sportista i sportskih organizacija grada Banjaluke za prošlu godinu zakazana je za 9. februar u 19 časova u Sportskoj dvorani Borik, javlja Anadolu Agency (AA).

Do ovog datuma stručni žiri će na najmanje dvije sjednice izabrati najbolje u osam kategorija i u kategoriji “Životno djelo”.

“Na javni poziv za izbor najboljih sportista i sportskih organizacija za 2017. godinu pristigla je 51 prijava za svih osam kategorija i četiri prijave za kategoriju Životno djelo”, saopšteno je nakon sjednice stručnog žirija ovog izbora, kojeg je imenovao Savjet za mlade i sport Skupštine grada Banjaluka.

Dragan Banjac, načelnik Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport grada Banjaluka, je istakao da je stručna služba Odjeljenja pripremila svu potrebnu dokumentaciju za članove žirija i da se u skladu sa kriterijumima, do sljedeće sjednice, treba izvršiti bodovanje pristiglih prijava.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.