Ostali sportovi

glavna runda

Jablanica domaćin futsal Lige prvaka, Mostar Staklorad želi Elitnu rundu

27/10/2021

Utakmice se igraju u Jablanici, jer u Mostaru ne postoji dvorana koja ispunjava sve uvjete za ovu fazu natjecanja

Danas u Jablanici počinje natjecanje skupine 8 Glavne runde Uefine Lige prvaka u futsalu, a domaćin turnira je bh. prvak Mostar Stari Grad Staklorad.

Utakmice se igraju u Jablanici, jer u Mostaru ne postoji dvorana koja ispunjava sve uvjete za ovu fazu natjecanja.

U prvom kolu u 16.30 sati sastaju se nizozemski Hovocubo i moldavski predstavnik Dinamo Plus, dok je protivnik Mostar SG Stakloradu od 20 sati finski Kampuksen Dynamo.

– Drago nam je što smo Ligu prvaka ponovo doveli u Hercegovinu. I pored činjenice da smo domaćini u Jablanici očekujemo veliku podršku sa tribina. Nadamo se da će publika biti naš šesti igrač i da će nas nositi do pobjede protiv prvaka Finske – izjavio je predsjednik mostarskog kluba Amel Bajgorić.

U odnosu na prošlu sezonu Mostar SG Staklorad doživio je dosta promjena u igračkom kadru. Klub su napustili Stefan Rakić, Jovan Lazarević, Kristijan Radin, Josip Bošković i Marin Sesar, kao i trener Ivan Božović.

Došli su Predrag Šešelj, Marin Suton i Adnan Kalajdžić, a pored njih treneri Mirsad Fazlinović i Josip Lekić u Ligi prvaka imat će na raspolaganju Stanislava Galića, Amara Omanovića, Benjamina Ćesotu, Marija Aladžića, Bilala Jelića, Vladana Vesića, Nermina Kahvedžića, Anela Radmilovića i Samira Gostu.

U drugom kolu koje je na programu u četvrtak, sastaju se Kampuksen Dynamo – Hovocubo i Mostar SG Staklorad – Dinamo Plus, a posljednje utakmice igrat će se u subotu. Parovi su: Kampuksen Dynamo – Dinamo Plus i Mostar SG Staklorad – Hovocubo.

Samo će se pobjednik skupine plasirati u Elitnu rundu Lige prvaka, među 16 najboljih futsal momčadi Europe.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.