Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

James: Govorili su da nisam kao prije

james

Tokom finalne serije s Golden Stateom Lebron James bio je tih na društvenim mrežama, ali se poslije titule oglasio i ućutkao kritičare.

“Govorili su da sam izgubio jedan korak i da nisam eksplozivan kao nekad, da su najbolji dani za mnom, sumnjali su u moju motivisanost, u moje liderstvo i moju posvećenost“, počeo je James da nabraja sve što ga je nerviralo od povratka u Cavse.

“Govorili su da nemam ubilački instinkt, da je to što sam se vratio kući najgora greška u mojoj karijeri, govorili su da sam ja otpustio trenera, tradeovao igrače, da neće funkcionati između mene i Irvinga, između mene i Lovea, nema šanse da on donose titulu kući itd, itd. Ali pretpostavljam da sve to nema veze sa mnom“, dodao je Lebron.

Osim na Instagramu, najbolji igrač današnjice ’otvorio se’ i u razgovoru sa novinarima.

“Neću da navodim imena, ali kada sam odlučio da napustim Miami, neki ljudi sa kojima sam izgradio povjerenje tokom te četiri godine govorili su mi da pravim najveću grešku u karijeti. I to s..nje me je povrijedilo. I svjestan sam da su bili pod emocijama kada su mi to govorili, ali to mi je bila motivacija“.

James je u nedelju osvojio svoj treći prsten u karijeri, prvi sa Clevelandom, pobjedom u majstorici nad Warriorsima 93:89.