Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Anderson Silva

Jedan od najvećih MMA boraca svih vremena porazom završio karijeru (VIDEO)

i

“The Spider” je tako otišao u borilačku mirovinu u 46. godini s 34 pobjede i 11 poraza

Legendarni Anderson Silva nije uspio završiti borilačku karijeru pobjedom, prekidom ga je u četvrtoj rundi savladao Uriah Hall.

Prve dvije runde bile su izjednačene. Prema sudačkim karticama prva je otišla na stranu Silve, a u drugoj je malo bolji bio Hall. Krajem treću runde Hall je počeo dominirati oktogonom, njegovi udarci bili su sve precizniji i nanosili sve više štete slavnom Brazilcu.

Deset sekundi prije kraja runde Hall je pogodio suparnika desnim krošeom i Silva je završio na podu, ali ga je spasio kraj runde. Međutim, Silva je izdržao još samo minutu u sljedećoj rundi. Iz kontre je Hall pogodio bradu Silve, srušio ga i s još nekoliko udaraca natjerao suca da prekine borbu.

“The Spider” je tako otišao u borilačku mirovinu u 46. godini s 34 pobjede i 11 poraza. Od 2013. godine pobijedio je samo Dereka Brunsona i izgubio sedam borbi. UFC-ov naslov srednje kategorije uzeo je 2006. godine i držao ga sedam godina do poraza od Chrisa Weidmana. U posljednjih pet godina karijere dva puta je pao na doping testu.