Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nikolino "tverkanje"

Jokić je uspio toliko nasmijati suca da je to odgodilo i početak utakmice

jokic222

Nikola Jokić i Ivica Zubac bili su u stavu za podbacivanje, ali sudac Bill Kennedy otezao je s njegovim izvođenjem. Jokić je pokušavao, sprinterskim rječnikom, “ući u pucanj”, pa je u iščekivanju mrdao kukovima gore-dolje te je izgledalo kao da tverka

Utakmica dana u NBA ligi između LA Clippersa i Denver Nuggetsa, u kojoj su gosti slavili 103:100, donijela je i nekoliko urnebesnih trenutaka, a prvi se dogodio već prije samog početka susreta.

Nikola Jokić i Ivica Zubac bili su u stavu za podbacivanje, ali sudac Bill Kennedy otezao je s njegovim izvođenjem. Jokić je pokušavao, sprinterskim rječnikom, “ući u pucanj”, pa je u iščekivanju mrdao kukovima gore-dolje te je izgledalo kao da tverka, na što je sudac prasnuo u smijeh te je početak utakmice odgođen na nekoliko sekundi.

Jokić je briljirao s 26 koševa, 22 skoka i osam asistencija, a i Zubac je odigrao jednu od najboljih utakmica sezone sa 17 koševa i 11 skokova. Odličnu utakmicu za Clipperse s 18 koševa odigrao je i rookie Brandon Boston.