Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nova lijepa priča

Kakva gesta! Sarajlija Nermin Salman platio karte svim navijačima Crne Gore

nermin salman

Delegaciju Rukometnog saveza Crne Gore predvođenu predsjednikom Petrom Kapisodom, koja je na biletarnici planirala da kupi ulaznice za organizovanu grupu navijača koja dolazi na meč u Sarajevu, Salman je naime, prijatno iznenadio

Sport nastavlja da piše najljepše stranice u odnosima dvije susjedne i bratske države – Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Nova lijepa priča koja prevazilazi okvire sporta, dolazi iz Sarajeva, a u glavnoj ulozi je Nermin Salman, nekadašnji predsjednik Rukometnog kluba Bosna.

Delegaciju Rukometnog saveza Crne Gore predvođenu predsjednikom Petrom Kapisodom, koja je na biletarnici planirala da kupi ulaznice za organizovanu grupu navijača koja dolazi na meč u Sarajevu, Salman je naime, prijatno iznenadio.

“Prvi čovjek RK Bosna u vrijeme dok je dres tog kluba nosio Kapisoda, odlučio je da kupi sve ulaznice za crnogorske navijače i time napravio gest za svako poštovanje, još jednom potvrdivši zbog čega je izuzetno cijenjen u rukometnom svijetu”, napisali su iz Rukometnog saveza Crne Gore, koji su, uz zahvalnost, pozvali Salmana da bude specijalni gost kada Bosna i Hercegovina u nastavku kvalifikacija bude gostovala u Podgorici.

Duel u dvorani „Mirza Delibašić“ igra se u 20 sati.