Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nakon poraza

Khabib poslao poruku nesuđenom protivniku: “Tvoj sin bit će ponosan na tebe”

ferguson

Mnogi Khabibovi fanovi naslađivali su na Fergusonov račun zbog mnogi prozivki između njih dvojice u prošlosti, ali je na kraju dagestanski borac poslao gospodsku poruku rivalu

Očekivalo se da će Tony Ferguson na UFC-u 249 pobijediti Justina Gaethjea i ponovno zakazati borbu s Khabibom Nurmagomedovom, ali dogodilo se iznenađenje.

Gaethje je kao nitko dosad pretukao Fergusona i uzeo titulu privremenog prvaka. Borba Fergusona i neporaženog Nurmagomedova zakazivana je čak pet puta i do nje nijednom nije došlo. Posljednji put je otkazana nedavno jer Khabib zbog pandemije koronavirusa nije mogao napustiti Rusiju pa je umjesto njega uskočio Gaethje i šokirao Fergusona.

Mnogi Khabibovi fanovi naslađivali su na Fergusonov račun zbog mnogi prozivki između njih dvojice u prošlosti, ali je na kraju dagestanski borac poslao gospodsku poruku rivalu.

“Šta god se dogodilo u prošlosti, ostaje u prošlosti. Glavu gore Tony, nadam se da ste dobro ti i tvoja porodica. Kada tvoj sin odraste, bit će ponosan na tebe”, poručio je Khabib borcu koji je nakon strašnih batina završio u bolnici i kojem je ovo bio prvi poraz nakon osam godina.