Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

orka

Klub Lane Pudar nakon historijskog uspjeha poslao poruku vlastima svih nivoa u BiH

pudar

“Gradonačelniče grada Mostara, gradski vijećnici, kantonalni premijeru, kantonalni ministri i zastupnici, fedaralni premijeru, federalni ministri i zastupnici, državni premijeri i zastupnici, recite nam da li je ovo dovoljno velik razlog da ovoj djevočici i mostarskoj djeci napravite olimpijski bazen?!”

Klub vodenih sportova Orka, čija članica Lana Pudar je ostvarila jedan od najvećih uspjeha bh. sporta, nakon historijskog uspjeha poslao je apel vlastima svih nivoa u Bosni i Hercegovini.

Iz “Orke” zahtijevaju da se u Mostaru konačno napravi olimpijski bazen kako bi Lana, ali i drugi, mogli trenirati.

Njihovu poruku prenosimo u cijelosti:

“Gradonačelniče grada Mostara, gradski vijećnici, kantonalni premijeru, kantonalni ministri i zastupnici, fedaralni premijeru, federalni ministri i zastupnici, državni premijeri i zastupnici, recite nam da li je ovo dovoljno velik razlog da ovoj djevočici i mostarskoj djeci napravite olimpijski bazen?!

Napravite nam bazen u Mostaru! Nema izgovora, nema izvlačenja, nema odugovlačenja!! Mi ne mislimo stajati! Lana je biser i Lana je najveći promotor naše države i našeg grada. To Vam je obaveza i dužnost, a nije nikakav luksuz i činjenje usluge.

Lana naklon i kapa do poda!! Treneri, Alena i Gorane svaka Vam čast! Roditelji, hvala Vam na povjerenju i čestitke na svemu!

Ovo je za Mostar, ovo je za Bosnu i Hercegovinu, ovo je za običnu raju! Ovo je za sve Vas u domovini i dijaspori koji nas obasipate neizmjernom pažnjom i ljubavlju i hvala Vam od srca na tome”, poručili su.