Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

NFL “Rebels”

Kompanija Meridian: Sport treba podršku i u vremenu pandemije

NFL “Rebels”

Za veoma kratko vrijeme napravili su odlične rezultate u cijeloj BiH i jedan su od tri kluba koji se takmiči u ligi BiH pored klubova iz Sarajeva i Tuzle

Kompanija Meridian pored svojih poslovnih rezultata i redovnih humanitarnih donacija, a posebno u vremenu koje je iza nas dok smo pod pandemijom virusa korona podržava i mlade sportiste, sportske klubove i udruženja.

Ovaj put za donaciju kompanija Meridian je odabrala klub američkog fudbala NFL “Rebels” iz Banja Luke i uručila 130 sportskih majica.

Klub američkog fudbala NFL “Rebels” iz Banja Luke koji je osnovan 2018. godine napravio je za kratko vrijeme pravu popularizaciju ovog neobičnog sporta za naše podneblje i okuplja sve veći broj ljubitelja i simpatizera ovog sporta.

Za veoma kratko vrijeme napravili su odlične rezultate u cijeloj BiH i jedan su od tri kluba koji se takmiči u ligi BiH pored klubova iz Sarajeva i Tuzle.

“Jedan od naših zadataka je promocija ovog sporta i zahvalni smo kompaniji Meridian koja prepoznaje našu namjeru. Donacija nam je od izuzetnog značaja posebno u ovim teškim vremenima i otežanim uslovima rada za sve sportiste” – ističu iz kluba Rebels.

Iz kompanije Meridian poručuju da će uvijek biti podrška sportu i sportistima, a posebno sada razumijevajući situaciju koja je teška za cijelu zajednicu. Sada je važno da svi, a posebno poslovni subjekti budu podrška sportu jer nečije malo nekom znači mnogo.

Za sve najnovije vijesti iz svijeta sporta, te analizu NFL BiH Lige obavezno kliknite na OVAJ LINK.