Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

i dalje vrlo složeno

Košarkaš Ognjen Kuzmić još uvijek u induciranoj komi

kuzmic

Zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića bolje je nego u odnosu na prethodni dan, saopšteno je danas iz Košarkaškog kluba Crvena zvezda iz Beograda

Zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića bolje je nego u odnosu na prethodni dan, ali je i dalje vrlo složeno, saopšteno je danas iz Košarkaškog kluba Crvena zvezda iz Beograda, javlja Anadolu Agency (AA).

”Kuzmić se još uvijek nalazi u induciranoj komi, ali njegova pluća sve bolje djelimično samostalno funkcionišu, i u sve većem obimu u stanju je da samostalno diše. Odlukom ljekarskog tima Kuzmić će u srijedu biti podvrgnut hirurškoj intervenciji i operaciji gornje vilice kako bi se otklonili problemi u vezi sa njegovim disanjem. Zbog složenosti te intervencije košarkaš Zvezde i reprezentativac Srbije ostat će u induciranoj komi dok se ne obavi hirurški zahvat u srijedu”, istakli su iz Zvezde.

Kuzmić je u nedjelju ujutro doživio tešku saobraćajnu nesreću u Bosni i Hercegovini, na putu između Banja Luke i Prijedora. Teško je povrijeđen i njegov saputnik iz Porschea. Lakše povrede imali su putnici u BMW-u sa kojim su se sudarili.