Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

potvrđeno iz ministarstva

Košarkaškom savezu BiH isplaćeno 200.000 KM

zmajevi pjesma

Ministarstvo financija i trezora BiH bilo je zaduženo da isplati novac odobren iz tekuće pričuve proračuna institucija BiH i postupilo je sukladno Odluci Vijeća ministara BiH i obveznim procedurama trezorskog poslovanja

Ministarstvo financija i trezora BiH uplatilo je danas 200.000 KM na bankovni račun Košarkaškog saveza BiH odmah nakon što je dostavljen nalog iz Ministarstva civilnih poslova BiH koje je bilo zaduženo za realizaciju Odluke Vijeća ministara BiH od 15. 8. 2022. godine.

Ministarstvo financija i trezora BiH bilo je zaduženo da isplati novac odobren iz tekuće pričuve proračuna institucija BiH i postupilo je sukladno Odluci Vijeća ministara BiH i obveznim procedurama trezorskog poslovanja.

Resorno Ministarstvo civilnih poslova BiH po završetku potrebnih procedura u komunikaciji sa Košarkaškim savezom BiH dostavilo je danas nalog za isplatu odobrenih sredstava nakon čega je putem Trezora izvršena novčana transakcija u iznosu odobrenih 200.000 KM, saopćilo je Ministarstvo financija i trezora BiH.