Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

okupljanje 4. aprila

Krezo odabrao igrače za mečeve sa Sjevernom Makedonijom i Srbijom

futsal-reprezentacija 1

Nakon četiri kola BiH se nalazi na prvom mjestu kvalifikacione grupe ”4” sa maksimalnih 12 bodova i već je osigurala nastup na EURO 2022. u Holandiji

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine koja je izborila nastup na narednom Evropskom prvenstvu, najuspješnije kvalifikacije u svojoj historiji završava utakmicama sa Sjevernom Makedonijom i Srbijom.

BiH će gostovati u Skoplju 8. aprila i od 19 sati igrati meč protiv Sjeverne Makedonije, dok je utakmica sa Srbijom šest dana poslije u 18 sati u Areni “Husejin Smajlović“ u Zenici.

Selektor Ivo Krezo za ove susrete pozvao je sljedeće igrače: Stanislav Galić (Mostar SG Staklorad), Marin Sesar (Mostar SG Staklorad), Josip Sesar (Stuttgarter, Njemačka), Marijo Aladžić (Mostar SG Staklorad), Srđan Ivanković (Salines), Davor Arnautović (Salines), Bilal Jelić (Mostar SG Staklorad), Mirko Hrkać (Mantova, Italija), Nermin Kahvedžić (Mostar SG Staklorad), Anel Radmilović (Mostar SG Staklorad), Josip Bošković (Mostar SG Staklorad), Darko Milanović (Salines), Adnan Kalajdžić (Zrinjski), Amel Handžić (GFC Sarajevo), Andrijano Dujmović (Brotnjo), Kristijan Pantić (Seljak Livno), Mehmed Ramić (Bosna Kompred).

Reprezentativci BiH okupit će se 4. aprila u hotelu “Hills“ na Ilidži.

Nakon četiri kola BiH se nalazi na prvom mjestu kvalifikacione grupe ”4” sa maksimalnih 12 bodova i već je osigurala nastup na EURO 2022. u Holandiji. Srbija je na drugom mjestu sa pet bodova, dok su Rumunija i Sjeverna Makedonija sakupili po dva.