Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

LA Clipersi usred doigravanja ostali bez dva najbolja igrača

paul la clipersi

Američka NBA ekipa Los Angeles Clippersi do kraja ovogodišnjeg doigravanja ostali su zbog ozljeda bez dvojice svojih najboljih igrača, defanzivca Chrisa Paula i krilnog centra Blakea Griffina.

Paul je prerano završio sezonu zbog loma kosti zapešća desne ruke kojega je zadobio u trećoj četvrtini četvrte utakmice protiv Portland Trail Blazersa u ponedjeljak, dok je Griffinu u završnici iste utakmice stradao kvadriceps lijeve noge.

Omjer pobjeda u seriji Clippersa i Blazersa je 2-2, Clippersi su prve dvije utakmice u Los Angelesu dobili sa po 20-ak razlike (115-95, 102-81), da bi Blazersi uzvratili s dvije pobjede u Portlandu (96-88 i 98-84). Peta utakmica igrat će se u srijedu u Los Angelesu, a šesta u petak u Portlandu. Eventualna odlučujuća sedma utakmica na programu je u nedjelju u Los Angelesu.

Pobjednik dvoboja Clippersa i Blazersa u drugom će krugu igrati protiv boljeg iz ogleda prvaka Golden State Warriorsa i Houston Rocketsa u kojemu je trenutni omjer 3-1 za Golden State koji će najmanje sljedeća dvije sedmice biti bez svog najboljeg igrača Stephena Curryja zbog ozljede ligamenata desnog koljena.