Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prvo obraćanje nakon zlata

Lana Pudar iz Rima: Pozdrav za sve Bosance i Hercegovce, a posebno moje Mostarce

lana rim 1

Nadam se da ću u budućnosti postizati još ovakvih uspjeha i još mnogo boljih uspjeha. Veliko hvala svima na podršci, kazala je evropska prvakinja Lana Pudar

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar i njen trener Damir Đedović večeras su se zahvalili na ogromnoj podršci koju su dobili nakon osvojene zlatne medalje na EP u Rimu.

– Pozdrav za sve Bosance i Hercegovce, a posebno moje Mostarce. Jako sam ponosna i sretna zbog ovog uspjeha. Moram se i zahvaliti timu ljudi koji radi samnom. Ovo je dokaz da radimo prave stvari, da radimo kako treba. Nadam se da ću u budućnosti postizati još ovakvih uspjeha i još mnogo boljih uspjeha. Veliko hvala svima na podršci, kazala je evropska prvakinja Lana Pudar.

Njen trener Damir Đedović je kazao:

– Dobro večer svima. Odlučili smo da se nakon današnje finalne utrke obratimo bh. javnosti. Nismo u mogućnosti odgovoriti na sve pozive pojedinačno. Velike zahvale za podršku i ljubav neizmjernu koju nam ukazujete ne samo večeras nego i u prethodnom periodu. U subotu ili nedjelju ćemo imati press-konferenciju u gradu Mostaru. I to je to što ćemo imati od medijskih priča u narednom periodu jer Lana čim dođe u Mostar ide na odmor. Mi smo od februara u pogonu bez i jednog jedinog dana odmora i hvala Vam na razumjevanju koje ćete pokazati, kazao je trener Damir Đedović.