NBA

LeBron izjavio da je htio partnerstvo s Dončićem, njegova reakcija sve oduševila

Jedna od najvećih poslastica današnjeg božićnog programa u NBA ligi bit će susret LA Lakersa i Dallas Mavericksa, s naglaskom na okršaj LeBrona Jamesa i Luke Dončića

Slovenski vunderkind jedan je od logičnih LeBronovih nasljednika u ulozi najboljeg igrača i lica NBA lige, pa treba posebno cijeniti ovo razdoblje u kojem igraju zajedno iako ih dijeli skoro 15 godina.

Dončić je u prve dvije sezone oduševio Jamesa, koji je nedavno priznao kako je htio s njim sklopiti poslovno partnerstvo, odnosno dovesti ga kao prvog manekena svoje linije tenisica.
Međutim, Luka ga je preduhitrio i potpisao petogodišnji ugovor s Jordan Brandom za 75 miliona dolara.

“On mi je jedan od najdražih igrača jer igra kao i ja, prvo gleda tim, uključuje saigrače u igru, zabit će kad treba… I zabija i razigrava, igra za ekipu i uživa. Kad je pregovarao s Nikeom, nosio je različite tenisice. Ja sam želio pod Nikeom pokrenuti Team LeBron i da mi Luka bude prvi kojeg ću dovesti. Moji u Nikeu su bili spremni na to, ali on nije jer je otišao Jordanu. Ne znam zna li on to uopće. Nije se dogodilo. Jako vjerujem u njega, sviđa mi se sve vezano za njega, kako igra, šta predstavlja na terenu i izvan njega. Sjajan je tip”, nahvalio je LeBron Dončića u nedavnom intervjuu.

Uoči večerašnje utakmice, koja počinje u 2 sata po našem vremenu, Dončića su pitali za komentar, a on je oduševio skromnom reakcijom.

“Osjećaj je poseban. Vidio sam to kad mi je neko poslao snimak. To je zaista posebno, ne mogu objasniti”, rekao je Dončić.

U razgovoru s Rachel Nichols s ESPN-a Dončić se prisjetio svoje prve utakmice protiv idola. Bilo mu je 19 godina, a poslije utakmice ga je čekao pred svlačionicom da mu potpiše dres.

“Ta prva utakmica je bila vrlo posebna, dugo ću je se sjećati. Sad će biti drukčije. I dalje je posebno, ali sad samo želimo pobijediti”, rekao je Dončić.

Upravo će večeras ova dvojica opet odmjeriti snage na terenu, a najbolje kvote na ovaj meč nudi vam MOZZART.

Lakersi su veliki favoriti, ali ako vjerujete da Dallas može iznenaditi, MOZZART daje sjajnu kvotu 3.35 na goste!

Kompletnu ponudu MOZZART-a za ovaj meč pogledajte na sljedećem linku.