Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

jedan od najvećih ikad

LeBron izjavom nakon poraza od Denvera zabrinuo fanove, neki misle da završava karijeru

LeBron James
Foto: Screenshot

Nakon utakmice LeBron je gotovo 15 minuta razgovarao s medijima o utakmici, seriji, Jokiću, pa i ekipi za iduću sezonu te ničim nije dao nagovijestiti riječi kojima će završiti press-konferenciju

Los Angeles Lakersi oprostili su se od playoffa i završili sezonu porazom 4:0 u finalu Zapadne konferencije od Denver Nuggetsa. U četvrtoj utakmici LeBron James zasjenio je sve na terenu, zabio 40 poena uz 10 skokova i devet asistencija, ali njegov šut za produžetak blokirao je Aaron Gordon i Denver je slavio 113:111.

Nakon utakmice LeBron je gotovo 15 minuta razgovarao s medijima o utakmici, seriji, Jokiću, pa i ekipi za iduću sezonu te ničim nije dao nagovijestiti riječi kojima će završiti press-konferenciju.

“Volim igrati, takmičiti se, biti uz momke koje imam te sezone, najvažnije mi je da sam dostupan, prisutan na terenu i u svlačionici. Bila je ovo vrlo izazovna sezona za mene i za klub. Ali ne znam, ne mogu reći da je sezona bila uspješna jer u ovoj fazi karijere ne igram ni za šta nego za naslov prvaka.

Ne zanima me igranje finala konferencije, učinio sam već to puno puta, nije zabavno ne uspjeti ući u finale. Vidjet ćemo šta će biti, ne znam. Moram o puno toga razmisliti, da budem iskren, vidjeti kako ću lično dalje s košarkom”, rekao je James i zabrinuo mnoge koji su iz tih riječi zaključili da razmišlja o prekidu karijere.

James je u NBA ligi već 20 godina, osvojio je četiri naslova prvaka i još šest puta bio u finalu. Četiri je puta bio i MVP, a ove je sezone preskočio Kareema Abdul-Jabbara kao najbolji strijelac u historiji NBA lige.

Više je puta najavljivao da želi igrati u NBA ligi sa sinom Bronnyjem, koji će izaći na draft iduće godine. LeBron ima još dvije godine ugovora s Lakersima, ali u drugoj ima igračku opciju prema kojoj može prijevremeno napustiti klub.