Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

NBA košarkaš

LeBron James objasnio gdje želi završiti karijeru

lebron

Iako Bronny nije čudo prirode kakvo je već u srednjoj školi bio njegov otac, američki skauti smatraju ga jednim od 15-ak najtalentiranijih igrača svoje generacije

LeBron James već godinama tvrdi kako mu je san zaigrati na istoj NBA utakmici sa sinom Bronnyjem, bilo u istom, bilo u protivničkom dresu. Za to će morati pričekati još barem tri godine, dok James Jr. ne stekne pravo izlaska na draft.

Sad je u razgovoru za SmartLess podcast, promovirajući film Space Jam 2, konkretnije progovorio o svojim ambicijama o tome gdje i kada završiti NBA karijeru, koja traje već 18 godina.

“Zaista se nadam da ću karijeru završiti u LA Lakersima, bilo to za četiri, pet, šest ili sedam godina”, rekao je 36-godišnji James. “Nadam se da ću još dugo moći igrati. Volim biti u L.A.-u, moja porodica voli biti u L.A.-u. Igrati za povijesnu franšizu poput Lakersa je kao to što sam sada u Space Jamu. Nikad nisam mislio da će biti moguće.”

LeBron je u decembru prošle godine potpisao dvogodišnje produženje ugovora s Lakersima, odnosno do ljeta 2023. Tada će mu biti 38 godina i imat će 20 sezona iza sebe. Rekorder je Vince Carter s 22 sezone, a s obzirom na Jamesovo aktualno fizičko i igračko stanje, nema razloga da karijeru ne produži do četrdesetih i pričeka da Bronny dovoljno odraste i napreduje da mu se pridruži u NBA ligi.

Iako Bronny nije čudo prirode kakvo je već u srednjoj školi bio njegov otac, američki skauti smatraju ga jednim od 15-ak najtalentiranijih igrača svoje generacije.