LeBron nije mogao vjerovati kakvu glupost je njegov saigrač napravio (VIDEO)

lebron

Glavna tema nakon prve utakmice NBA finala nije dramatična pobjeda Warriorsa nad Cavsima (124:114) u produžetku, partija života Draymonda Greena ili još jedna čudesna, rekordna predstava LeBrona Jamesa.

Američkim portalima, društvenim mrežama i YouTubeom obiluje nevjerovatan potez JR Smith.

Prva utakmica finalne serije igrala se u Oaklandu, a pet sekundi prije kraja regularnog dijela, pri vodstvu Warriorsa 117:116, George Hill ima dva slobodna bacanja kojima Cavse može dovesti u vodstvo i na prag velike gostujuće pobjede.

Nakon što je pogodio prvo bacanje za izjednačenje, promašio je drugo. Ali loptu je uhvatio njegov saigrač JR Smith.

Očekivalo se da četiri sekunde prije kraja krene prema košu i iskoristi šut za pobjedu ili da potraži spasonosnog LeBrona koji je bio pokraj njega.

Umjesto toga, Smith se okrenuo i krenuo prema svom košu, nelogično kradući vrijeme.

LeBron James nije mogao vjerovati što mu radi saigrač i urlao je na njega da krene naprijed.

Ali bilo je prekasno i utakmica je završila neriješeno, a kako svjedoči čitanje s usana na ovoj snimci, Smith mu se pravdao “Mislio sam da vodimo…” Gledajući snimku, vidjet ćete i što bijesni LeBron misli o tom “objašnjenju”:

Slijedio je produžetak. A tamo je slavio aktualni prvak Golden State.

Smith se nakon utakmice pravdao: “Znao sam da je rezultat neriješen  i išao sam se probiti na poziciju za šut ili omogućiti nam da pozovemo timeout. Da sam mislio da vodimo, držao bih loptu i dopustio im da me fauliraju.”

LeBrona je razbjesnio toliko da mu je javno poručio kako od njega očekuje da bude bolji u drugoj utakmici, a na insistiranje novinara da obrazloži svoju ljutnju na saigrača, demonstrativno je napustio konferenciju za medije.

Ipak, najbolju reakciju na izjavu JR Smitha kako je znao da je neriješeno dao je Draymond Green.

Na devetoj sekundi snimke pogledajte izraz lica junaka pobjede Warriorsa kada mu novinar to saopći: