Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

NBA

LeBronov tim slavio u All-Star meču, Antetokounmpo MVP

U pobjedničkom timu Damian Lillard je ubacio 32 poena, Steph Curry 28, Jaylen Brown 22, dok je Luka Dončić upisao osam poena i isto toliko asistencija

Tim LeBrona Jamesa pobijedio je prošle noći u Atlanti ekipu Kevina Duranta sa 170:150 u All-Star meču NBA lige.

Tim LeBrona Jamesa je pobijedio u prve tri četvrtine (40:39, 60:41, 46:45), pa mu je u posljednjoj dionici bez vremenskog ograničenja bilo potrebno da stigne do 170 poena što je bez problema i ostvario. Nagradu za najkorisnijeg igrača “Kobe Bryant” dobio je Giannis Antetokounmpo koji je postigao 35 poena, uz savršen šut iz igre (16 od 16), a upisao je i sedam skokova i tri asistencije.

U pobjedničkom timu Damian Lillard je ubacio 32 poena, Steph Curry 28, Jaylen Brown 22, dok je Luka Dončić upisao osam poena i isto toliko asistencija.

Srbijanski centar Nikola Jokić je imao skroman učinak pošto je za 19 minuta na terenu postigao šest poena uz sedam skokova i pet asistencija.

Kapiten James je igru svog tima uglavnom pratio sa klupe pa je za meč završio sa četiri poena, četiri skoka i dvije asistencije.

U ekipi Kevina Duranta, koji nije igrao zbog povrede, najbolji je bio Bradley Beal sa 26 poena, Kyrie Irving je dodao 24, dok su James Harden i Jason Tatum postigli po 21 poena.

Prije utakmice održano je takmičenje u košarkaškim vještinama i trojkama.

U takmičenju u vještinama pobedio je igrač Indijane Domantas Sabonis koji je u finalu bio bolji od Nikole Vučevića iz Orlanda, dok je u šutiranju trojki najbolji bio Steph Curry. On je na kraju bio bilji od košarkaša Utaha Michaela Conleyja ubacivši posljednji šut šarenom loptom, koja vrijedi dva poena.

Na poluvremenu je održano i tradicionalno takmičenje u zakucavanju, a slavio je igrač Portlanda Anfernee Simons iz Portlanda.

nba