Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

konačni rasplet

Lijepa vijest za bh. rukomet, Arijana Vojić delegat na završnici EP-a

Naša Arijana delegatsku dužnost obavljat će zajedno sa kolegicom Jutta Ehrmann-Wolf iz Njemačke, dok su sudije ovog susreta Mitrović Jelena i Kazanegra Anđelina iz Crne Gore

Evropsko rukometno prvenstvo za rukometašice ulazi u završnu fazu. Nakon što su sinoć odigrani polufinalni susreti, danas je slobodan dan, a sutra su na rasporedu finalni i susret za treće mjesto.

U finalnom susretu snage će odmjeriti aktuelni prvak ekipa Francuske i Norveške dok će u utakmici za treće mjesto nastupiti selekcije Hrvatske i Danske.

Lijepa vijest za rukomet u našoj zemlji je i to da će u susretu za treće mjesto kao delegat biti naša Arijana Vojić.

Naša Arijana delegatsku dužnost obavljat će zajedno sa kolegicom Jutta Ehrmann-Wolf iz Njemačke, dok su sudije ovog susreta Mitrović Jelena i Kazanegra Anđelina iz Crne Gore.

Susret za treće mjesto igra se sutra sa početkom od 15:30 sati u dvorani u Herningu.

Finalni susret između Francuske i Norveške na rasporedu je takođe sutra nešto kasnije od 18:00 sati takođe u Areni u Herningu.

U susretu za treće mjesto Dankinje imaju ulogu izrazitog FAVORITA protiv Hrvatica. No, ako se zna da su Hrvatice od starta pa do finiša turnira stigle upravo kao autsajderi, ne treba ih unaprijed otpisati.

Kada je o finalu riječ kladionice prednost daju Norvežankama. MOZZART je na pobjedu Norvežanki ponudio kvotu 1,45.

Ukoliko ste ljubitelj sportskog klađenja pogledajte kompletnu ponudu kladionice MOZZART na finalni susret ženskog EP između Francuske i Norveške.