Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Komična situacija

Lillard Nurkiću dao “savršen” pas, ali zaboravio je jedan važan detalj.. (VIDEO)

nurkic_2

Sve bi bilo sjajno da se Nurkić u tom trenutku nije nalazio na klupi

Portland Trail Blazersi našeg Jusufa Nurkića pretrpjeli su preksinoć veliki poraz na domaćem terenu od Utah Jazza, a krajnji rezultat je glasio 120:90 za goste.

Jedan od najkomičnijih trenutaka meča bio je kad je najbolji igrač Portlanda Damian Lillard prošao iza odbrane protivničke ekipe i onda preciznim dodavanjem pronašao našeg reprezentativca u uglu.

Sve bi to bilo sjajno da se Nurkić u tom trenutku nije nalazio na klupi, pa je tako umjesto otvorene trojke za Portland, lopta dodijeljena protivničkoj ekipi jer je Lillard faktički bacio u aut.

Portland igra u solidnoj formi, a za poraz od Jazza moći će se iskupiti već večeras kad dočekuju Dallas Maverickse koji se nalaze u rezultatskoj krizi sa pet poraza zaredom, a da stvar bude gora po njih, povrijedio se Luka Dončić i upitan je njegov nastup večeras.

Komični video pogledajte u nastavku, a Nurkićev izraz lica najbolje opisuje situaciju.

Bez Dončića, Dallas bi bio znatno oslabljen, pa u tom slučaju KVOTA 1.85 koju nudi MOZZART na pobjedu Portlanda sa više od 7.5 razlike djeluje odlično.

Obje ekipe su napadački orijentisane, pa vrijedi probati i KVOTU 1.85 koju MOZZART daje na više od 215.5 poena na meču.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtu, UPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!