Ostali sportovi

Lojo objavio spisak košarkašica za kvalifikacije

20/10/2017

Goran Lojo, selektor ženske seniorske košarkaške reprezentacije BiH objavio danas uži spisak igračica na koje će računati u prve dvije utakmice kvalifikacija za “Eurobasket 2019“, prenosi Anadolu Agency (AA).

Na spisku selektora Loje nalazi 16 košarkašica: Milica Deura, Nikolina Babić, Anđela Delić, Matea Tavić, Irena Vrančić, Miljana Džombeta, Melisa Brčaninović, Nikolina Delić, Marica Gajić, Marina Džinić, Irma Rahmanović, Aida Kalušić, Nikolina Džebo, Lynetta Kizer, Milina Mišeljić i Jovana Marković.

Ženska seniorska reprezentacije BiH okupiće se 5. novembra u Sarajevu, gdje će odigrati i prvu kvalifikacionu utakmicu protiv selekcije Slovačke 11. novembra u dvorani “Skenderija“. Četiri dana kasnije bh. košarkašice očekuje gostujući duel sa Crnom Gorom u Podgorici.

BiH u grupi “A“ kvalifikacija za “Eurobasket 2019“ u kojoj je osim Crne Gore i Slovačke i Island. Na Evropsko prvenstvo, koje će se igrati u Srbiji i Latviji plasiraće se pobjednici osam kvalifikacionih grupa, te šest najboljih drugoplasiranih selekcija.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.